SUPRISE 2017

Ny deltaker rekord på årets Suprise 

Så var endelig den etterhvert så tradisjonelle Suprisehelgen kommet, og tradisjonen tro møttes vi på Ungdomshuset kl 18.00, med en 200 lapp i hånda og fulle av forventninger. Herfra bar det i vei til Stevneplassen, hvor post nummer en ventet.

  

Etter en "helt normal" Suprisepost med masse tull, fanteri og gaffa, bar det i vei videre mot Luksefjell. 

Post nummer to var ved "Stengestadveien", og her ser dere hva som foregikk der:

    

Etter noen forrykende stormløp med pasienter på nødbårer, (hørte vi noen sa noe om risikosport :)), bar det nok en gang i vei fremover, for de som ikke valgte bakover varianten da, mot nord og Fjellvannet. Her parkerte vi ca. midt på vannet, for så å rusle innover i skauen et lite stykke. Vel fremme på et sted det så ut som vi kunne slå leir, slo vi leir, lagde mat og slappet av litt før resten av oppgavene skulle løses

   

Så var det tid for en kreativ oppgave, og deltakerne gjøv på oppgaven med stor iver

    

Da denne oppgaven var løst, ruslet "folket" tilbake til leirplassen for å krype ned i posene og hvile ut etter dagens utfordringer, men det svært få av Suprisedeltakerne hadde fått med seg var at klokken hadde rundet 00:00 og en ny dag var i anmarsj, nemlig 1. April :) Dette hadde jo selvfølgelig årets Suprisekomite tatt med i planleggingen av årets tur. Det vi ikke hadde tatt med var dette forferdelige regnværet vi hadde hatt over oss hele tia, noe som igjen gjorde at årets deltakere satte ekstra stor pris på å få legge seg i posene.
klokken 00:15 fikk deltakerne årets siste oppgave, nemlig en orienteringsløype som skulle gjennomføres mellom kl. 05:00 og 08:00  på lørdags morgen. Det er ikke til å stikke under en stol at noen av årets deltakere kanskje reagerte litt negativt på akkurat denne posten, med vekkerklokkene ble satt på 04:00 og Suprisekomiteen ble hatet som aldri før. Det hører også med til historien at orienteringsløypa de fikk utlevert, nok ikke er mulig å rekke gjennom på mindre enn tre dager.
Klokken var nok rundet 01:00 med noen minutter, da Suprisekomiteen atter en gang inntok leirområdet, men da kom de med gode nyheter og årets deltakerpremie. Årets deltaker premie var noen helt fantastiske drikkeflasker av plast, (da vi ved en tidligere anledning har fått høre at men blir glemsk av å drikke av aliminiumsvarianten, tok vi rett og slett ikke sjangsen på annet enn plast) og årets beste nyhet for deltakerne var nok at orienteringen kun var Aprilsnarr. Lørdag sov vi sikkert sånn passe lenge, pakka sammen, spiste frokost og dro hjem til sivilisasjon.

   

Som dere sikkert har fått med dere, var det regnevær helt frem til lørdag morgen, men akkurat i det vi gikk mot parkeringen, ja da plutselig så det sånn ut

Typisk ikke sant!!

Suprisekomiteen takker denne fantastiske gjengen for innsatsen og for turen.

PS! i 2018 har vi 15 års jubileum, så følg med.............